Boek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’

Het fotoboek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is het vervolg op het boek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’.

Dit boek vertelt in tekst en beeld over het bonte palet aan natuurgebieden in Breda en de zes omliggende gemeenten, samen de Baronie van Breda geheten.  Het gaat over het ontstaan, de rijke cultuurhistorie, dieren en planten, en over oude en nieuwe natuur. Maar ook over de onvermoeibare strijd van natuurbeheerders om bedreigde flora en fauna te redden van de ondergang.

‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is een boeiende ontdekkingsreis in onze eigen achtertuin en een inspiratiebron voor iedereen met een ‘groen’ hart.

Vind op deze pagina mee informatie betreft dit boek.


Te betalen: € -

 

Boek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’

Het fotoboek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’ is een ode aan de schoonheid van ‘buurtnatuur’. Het is een poëtische wandeling door de vier jaargetijden in elf natuurgebieden in de gemeente Zundert. Zundert is rijk aan natuurschoon en historische landgoederen. Dat zijn onder meer: de Pannenhoef, de Moeren, Wallsteijn, de Oude Buisse Heide, de Krabbebossen en de Vloeiweide. Het zijn prachtige plekken, met een boeiende geschiedenis en een grote verscheidenheid aan landschappen, flora en fauna.

Vind op deze pagina mee informatie betreft dit boek.


Te betalen: € -