Boek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’

Het fotoboek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is het vervolg op het boek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’.

Dit boek vertelt over het bonte palet aan natuurgebieden in en rondom Breda. Over het ontstaan, de rijke historie, flora en fauna, oude en nieuwe natuur. Over de natte polders, stuifduinen, beekdalen, uitgestrekte bossen en heidevelden. De vele foto’s geven hiervan een sfeervolle impressie. Het zijn prachtige beelden van de mysterieuze en boeiende wereld om ons heen, gezien door de ogen van bevlogen natuurfotografen. Het boek vertelt ook over de onvermoeibare strijd van natuurbeheerders om bedreigde flora en fauna te redden van de ondergang.

‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is een boeiende ontdekkingsreis in onze eigen achtertuin en een inspiratiebron voor iedereen met een ‘groen’ hart.

De foto’s zijn gemaakt door Christian Bastiaansen, Gerwin Kieboom, Ed Michels, Jos Pannekoek, Riet Pijnappels, Freek Veldman, Daan de Vos, Tamara Verhoog, Wim Verschraegen en Johan van de Watering.
Het boek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is verkrijgbaar vanaf 8 november 2019.
De opbrengst van het boek gaat naar het kinderhulpproject van Nicole van Elteren in Malawi. Zie project Malawi,

Met andere ogen – natuur in de Baronie 4

Het boek ‘Met andere ogen – natuur in de Baronie’ is een ode aan de schoonheid van de natuur in onze eigen omgeving. Maar dat niet alleen. Wie goed kijkt, ziet ook de kwetsbaarheid  van het landschap, de dieren en de planten.

En de dringende noodzaak om dit alles beter te beschermen.

‘Wat is Brabant mooi! Dat brengt dit boek prachtig in beeld’

Rik Grashoff, gedeputeerde provincie Noord-Brabant

Ja, ik wil dit boek bestellen

Dit boek steunt het kinderhuis van Nicole van Elteren in Malawi. Lees meer over dit prachtige en indrukwekkende hulpproject op deze pagina.


Te betalen: € -