Beste geïnteresseerde,

Leuk dat u interesse heeft in het prachtige boek de Kop van Schouwen. Ik als natuurfotograaf onder de naam Haamstedenature heb mogen bijdragen aan dit mooie boek. Het boek staat vol met informatie en prachtige foto’s van de kust, duinen, flora en fauna van deze omgeving. Twijfel niet en bestel hem hieronder snel!

Groetjes Rick

Met andere ogen – de Kop van Schouwen 5

Boek ‘De Kop van Schouwen – natuur in beweging’

Jaarlijks trekken vele duizenden toeristen naar de Kop van Schouwen in Zeeland om te genieten van zee, strand en duinen. Wie zich erin wil verdiepen, ontdekt dat het Zeeuwse duinlandschap een geheel eigen karakter heeft. En dat er een wereld aan verhalen te vertellen is, over de Meeuwenduinen, ’t Zeepe, boswachterij Westenschouwen, de zeldzame flora en fauna, de dynamiek van natuurlijke kustprocessen, de strijd voor natuurbehoud en de gevolgen van klimaatverandering.

In het nieuwe boek geven we de geheimen prijs van dit bijzondere en unieke stukje Zeeuwse kust, de Kop van Schouwen. Het boek, dat gemaakt werd in samenwerking met samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Zeeuwse duinenkenners en natuurfotografen is vanaf nu beschikbaar.

Niet eerder verscheen een boek waarin de duinnatuur van de Kop van Schouwen zo boeiend, kleurrijk en uitgebreid werd beschreven en in beeld gebracht.

Ja, ik wil dit boek bestellen


Te betalen: € -